THEODOROS ART- Despre mine!

Nu sunt foarte multe lucruri de spus despre mine. Ma numesc Ciuca Elena Cerasela, sunt casatorita si am doi copii Theodor si Andrei.

Am terminat FACULTATEA DE TEOLOGIE, UNIVERSITATEA BUCURESTI, sectia PATRIMONIU CULTURAL, ANUL 2005 ca sef de promotie, si FACULTATEA DE ARTE PLASTICE  , Bucuresti, MASTER, ANUL 2007- SECTIA CONSERVAREA SI RESTAURAREA PICTURILOR MURALE.

Am mai terminat o facultate in domeniul economic in anul 2009.

De cand am inceput sa cunosc aceasta arta binecuvantata de Dumnezeu, am lucrat pe numeroase santiere de conservare si restaurare.

Santier Biserica Manastirii Voronet- Suceava

Santier Biserica Arbore- Suceava

Santier Biserica Manastirii Sucevita- Suceava

Santier Biserica Manastirii Sfantul Ioan cel Nou- Suceava

Sub atenta indrumare a dl Profesor Doctor Oliviu Boldura

Deasemenea am mai lucrat la cateva santiere in Bucuresti si Targul Jiu.

Dar inca nu stiu de ce Dumnezeu in Marea Sa Intelepciune m-a ales pe mine  sa pictez Sfanta Sa imagine- ICOANA. De mica , ma indreptam spre a alege ca drum in viata medicina, pentru care m-am pregatit pana sa intru la aceasta Facultate. Dar multe si minunate sunt caile Domnului, si chiar daca pana atunci nu pictasem odata o icoana, la indrumarea unui preot, si cu dragostea pentru arta a doi deosebiti profesori, am reusit in trei luni sa ma pregatesc si sa intru la Facultatea de Teologie, sectia Patrimoniu. Acest lucru a fost unul  din multele miracole pe care le-a facut Dumnezeu cu mine, iar acum nu sunt un doctor stralucit ci un pictor iconar si restaurator umil, ce incearca sa inmulteasca talantul pe care Hristos i l-a dat!

Dumnezeu sa binecuvanteze si sa inmulteasca dragostea si credinta tuturor!

Cu drag,

CERASELA ELENA CIUCA

Pictor si restaurator , arta iconografica

 

EU SI CEI DOI BAIETI AI MEI

Reclame

5 gânduri despre „THEODOROS ART- Despre mine!

 1. Ma bucur mult pentru tine, ca Dumnezeu te-a binecuvantat cu un asemenea dar. Iti doresc sa-l folosesti in primul rand pentru Domnul, apoi pentru viata de pe pamant. Am sa incerc sa postez siteul tau si pe aici prin UK. Mi-a placut tare mult tabloul cu lupii. Cred ca ar fii mai profitabil daca ai picta si diferite tablouri cu diferite peisaje. Multa sanatate sa-ti dea Domnul si familiei tale( ai doi baieti super ). Vali

  • Multumesc mult pentru urari!
   Tabloul cu lupii l-am facut pentru cineva care si l-a dorit. Insa acum lucrez mai mult ce m-i se cere, deocamdata nu am timp prea mult de altceva, dar poate pe viitor.

   te pup si multumesc!

 2. Doamne ajuta!
  Si pe mine ma cheama Elena si Daniela si am ramas profund impresionata de candelele pe care le realizezi.M-am intors de cateva zile din Tara Sfanta ,cu regretul ca nu am adus o candela de acolo ,insa cautand pe net alte candele ,decat cele din metal care se gasesc la noi,am ajuns la site-ul tau si mare mi-a fost bucuria ,sa vad ceea ce Dumnezeu te-a ajutat sa realizezi.
  Iti doresc toate cele bune si poate ne vom intalni ,as fi vrut sa vad realizarile tale ,sunt din Ploiesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s